Sök

Camilla Helgesson - nu ordinarie chef för utredningssektionen

Camilla Helgesson, chef för utredningssektionen i polisområde Södermanland.

Camilla Helgesson, chef för utredningssektionen i polisområde Södermanland. Bild: Polisen

Den 4 december blev Camilla Helgesson ordinarie chef för utredningssektionen i polisområde Södermanland.

Camilla Helgesson har varit tillförordnad chef för utredningssektionen i polisområde Södermanland sedan april i år. Och från och med den 4 december är hon ordinarie chef. Innan dess har hon haft andra chefstjänster inom lokalpolisområde Eskilstuna.

– Jag är väldigt glad över att Camilla valt att acceptera erbjudandet att vara kvar som ordinarie chef för polisområde Sörmlands utredningssektion. Camilla är en modig och ödmjuk ledare med ett imponerande engagemang för vårt gemensamma uppdrag. Och som med sitt sätt att leda skapar förutsättningar för hennes medarbetare att lyckas, säger Mattias Forssten, polisområdeschef i Södermanland.

– Att jag ska få fortsätta min resa på utredningssektionen gör mig otroligt glad och stolt. Vi har tillsammans på sektionen påbörjat verksamhetsutveckling, nya metoder och har även roligt tillsammans. Det ska bli spännande att följa och leda det arbetet. Jag tycker att vi har kommit en bra bit på vägen i vårt ”tillsammans” perspektiv i polisområde Södermanland och det arbetet ska utredningssektionen vara drivande i, säger Camilla Helgesson.