Sök

Informationsträffar i Västmanlands län

Kommande informationsträffar och evenemang 


18 mars, simprov/få simintyg för att söka polisutbildningen, Lärkans familjebad i Sala
För att få genomföra testerna till polisutbildningen på Plikt- och prövningsverket, måste du ha med dig ett simintyg. Den här dagen mellan 16:00-18:00 finns det möjlighet att genomföra simprovet och få simintyget av poliser på plats. Fördelen för dig är att det både är gratis att gå in på badet och få intyget. Vidare har du möjlighet att ställa frågor till poliserna på plats. Mer information om hur du bokar en plats kommer vid ett senare tillfälle. 

24-30 juni, SM-veckan, Västerås
Polisen planerar för att någon gång under veckan finnas på plats för att informera och svara på frågor om antagningen, utbildningen och polisyrket. Information om exakt tid och plats kommer uppdateras på den här sidan. 

28 augusti, Blodomloppet Västerås,
Polisens regionledningscentral tillsammans med poliser från Västmanland kommer finnas på plats för för att informera och svara på frågor om antagningen, utbildningen och polisyrket. Mer information om polisens medverkan på Blodomloppet kommer senare uppdateras på den här sidan. 

Håll dig uppdaterad

Följ polisens sociala medier för att hålla dig uppdaterad om informationsträffar och evenemang i Västmanland: Polisens sociala medier i Västmanland

Kontakta oss

Är du intresserad av att bli polis i Västmanland och har frågor?
Maila till blipolis.rgn-vastmanland@polisen.se