Sök
Stäng Meny

01 april 07.44, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. 

22:40 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till riksväg 30 utanför Rörvik, Sävsjö, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en personbil ha hamnat i diket. När polis anlänt till platsen har föraren lämnat bilen. En hundpatrull får dock upp ett spår i skogen och föraren av bilen anträffas cirka 200 meter från olycksplatsen. Föraren, en man i 45-årsåldern, fick följa med polisen för ytterligare provtagning samt förhör. Han är i nuläget misstänkt för rattfylleri, vårdslöshet i trafik samt smitning från trafikolycka. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med händelsen.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, viltolycka med rådjur, trafikkontroller, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.