Sök

10 april 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

23.53 Göteborg, narkotikabrott
Polisen larmas till baksidan Gubbrogatan, Olskroken med anledning av att det står ungdomar och röker cannabis.
Fyra personer på plats och två unga män i 20-årsåldern misstänks vara narkotikapåverkade och de får följa med för provtagning, misstänkta för narkotikabrott eget bruk.

00.48 Uddevalla, narkotikabrott
Vid Kapellevägen stoppas två unga män i 25-årsåldern för kontroll när de kör bil. Båda två misstänks vara narkotikapåverkade och får följa med för provtagning. Föraren misstänks för drograttfylleri och passageraren för eget bruk och innehav.

01.58 Sotenäs, brand
Polis och räddningstjänst larmas till en stuga i Stensvik med anledning av att det brinner. Räddningstjänsten släcker och polisen misstänker inget brott. I stugan befann sig två män som klarade sig oskadda.

05.12 Göteborg, stöld genom inbrott
Polis och väktare åker till en fastighet vid Von Utfallsgatan där det konstateras att en dörr är öppen till en lokal och inne i lokalen är det en krossad fönsterruta. Det saknas två mobiltelefoner. Lokalen ska troligtvis tillhöra ett städföretag.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.