Sök
Uppdaterad 13 april 19.44

10 april 18.16, Mord/dråp, Stockholm

En person har hittats skjuten i Skärholmen.

Polisen får samtal om att en person blivit skjuten utomhus i Skärholmen. I nuläget lämnas ingen information om personen som är skjuten eller kring skadeläget.

Utredningsarbete pågår med att leta efter den eller dem som utfört skjutningen och spårsäkring samt att prata med vittnen.

Uppdatering:

Den person som hittades skjuten har avlidit och anhöriga är underrättade. Det rör sig om en man i 40-årsåldern. En förundersökning om mord är inledd. Rubriken på notisen har ändrats.

Uppdatering den 11/4 kl 07:50
Den tekniska undersökningen är avslutad och utredningsarbetet fortsätter. Ingen person är ännu frihetsberövad. En trygghetsinsats kommer att genomföras i området under dagen - dels för att ta emot om någon har sett något de vill berätta om men också för att öka tryggheten i området. 

Uppdatering den 13/4 kl 19:40
Två personer har gripits av polisen och anhållits av åklagare för inblandning i mordet. Då utredningen befinner sig i ett känsligt läge lämnar polisen inga övriga uppgifter. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.