Sök

Just nu är det störningar när du ringer till polisens växel på 114 14. Vid akuta eller pågående ärenden ring 112. Felsökning pågår.

11 april 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

23:26 rån, Skövde: En man i 25-årsåldern kommer in på sjukhuset i Skövde och uppger att han har blivit misshandlad och rånad på kontanter. Han ska ha fått motta slag och sparkar mot huvudet. Brottet ska ha skett vid 21-tiden. En patrull kommer till sjukhuset och en anmälan om rån upprättas. Inga misstänkta i nuläget.

23:25 rån, Göteborg: En man i 20-årsåldern larmar polisen om att han har blivit misshandlad och rånad på sin mobil och hörlurar. Det ska ha varit fyra till fem gärningspersoner som överföll honom bakifrån på Hammarkulletorget. Han tar sig hem till sin familj. Patrull kommer till platsen och han får hjälp att ta sig till sjukhus för kontroll och omplåstring. Inga misstänkta i nuläget.

04:29 skadegörelse, Göteborg: En person vaknar av ljudet av att glas krossas på Karl Gustavsgatan. Ett vaktbolag är på plats och en sten hittas på utsidan av byggnaden. Hundpatrull är snabbt på plats och söker i området samtidigt som patrull kör runt och söker. Inga misstänkta i nuläget. En anmälan om skadegörelse upprättas.

04:41 försök till stöld, Göteborg: En person larmar polisen om att han precis skrämt iväg en man som försökte stjäla stuprännor i koppar från ett hus i Fräntorp. Mannen ska inte ha fått med sig någonting. Mannen söks i området, men utan resultat. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.