Sök

11 april 07.05, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Dalarna

Mora, misshandel
00.03: Polispatrull tar upp anmälan misshandel samt motanmälan misshandel, båda parter är män och de är i 20 respektive 30-årsåldern. Det saknas uppgifter om eventuella skador eller vad som inträffat. Det finns dock vittne till det inträffade brottet.

Hedemora, misshandel samt grovt hemfridsbrott
00.28: En man i 55-årsåldern grips och senare anhölls under natten efter misstanke gällande grovt hemfridsbrott samt misshandel i två fall och olaga hot. Polispatrull har genomfört flertalet utredningsåtgärder för att stärka förundersökning.

I övrigt ha ringa grövre brott kommit till polisens kännedom under natten i polisområde Dalarna. Det har dock hanterat ärende med psykisk ohälsa. Det har inträffat ett fåtal viltolyckor, inga personskador är i samband med dessa blivit inrapporterade och det har utförts ett större antal person samt fordonskontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.