Sök

11 april 07.05, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Värmland

Vålberg, allmänfarlig vårdslöshet
23.34: En villa har brunnit i Vålberg. Inga personer fysiskt skadade. En förundersökning gällande allmänfarligvårdslöshet har inletts.

Karlstad, narkotikabrott
00.02: Polispatrull gör en fara i dröjsmåls husrannsakan och anträffar misstänkt narkotika. Beslaget kommer analyseras och därefter kommer framgå om misstankar gällande narkotikabrott innehav kvarstår.

Munkfors, rattfylleri
00.11: Polispatrull stoppar en bilist i centrala Munkfors. Föraren, en man i 45-årsåldern lämnar ett positivt utandningsprov. Mannen medtas för bevisprov, analys får utvisa om misstanke kvarstår gällande rattfylleri.

I övrigt ha ringa grövre brott kommit till polisens kännedom under natten i polisområde Värmland. Det har dock hanterat flera ärende med psykisk ohälsa. Det har inträffat ett fåtal viltolyckor, inga personskador är i samband med dessa blivit inrapporterade och det har utförts ett större antal person samt fordonskontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.