Sök

12 april 06.00, Sammanfattning natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är på plats.

22.10 Halmstad, misshandel
Larm om större bråk på Hamngatan. Flera vittnen ringer polisen om att 15-20 personer är på platsen och att några av dem slåss med sparkar och slag. När polisen kommer fram är det lugnt på platsen men två män i 20-årsåldern anmäler att de blivit misshandlade. De hade inga allvarligare skador och behövde inte sjukvård. Flera personer kontrollerades i området men ingen har frihetsberövats. 

22.53 Varberg, sjöfylleri
Personal på ett fartyg som anländer till Varbergs hamn larmar om att en chefsmaskinist ska vara berusad och aggressiv. När polisen kommer till fartyget är mannen, som är i 50-årsåldern, lugn och får följa med för provtagning misstänkt för sjöfylleri då han som chefsmaskinist har en viktig uppgift gällande säkerheten till sjöss.

00.52 Halmstad, drograttfylleri
På Kristian IV:S väg stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning misstänkt för drograttfylleri. Även två passagerare, en man och en kvinna i 20-årsåldern, tas med misstänkta för innehav samt eget bruk av narkotika.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.