Sök

12 april 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

00.12 Lidköping, misshandel
En man i 40-årsåldern ringer polisen och uppger att han blivit misshandlad på ett hotell vid Gamla Stadens Torg. En annan man ska ha slagit honom tre gånger i huvudet och sen lämnat platsen. Mannen är okänd för målsägaren. Inga större skador men en anmälan om misshandel upprättas. Ingen misstänkt i nuläget.

02.46 Tidaholm, inbrott
På Västra Drottningvägen går larmet från en klockbutik efter att någon krossat ett skyltfönster och tagit sig in. Vittnen såg två personer som var på platsen vid inbrottet och som sen sprang därifrån. Det är oklart vad och hur mycket som är stulet. Polisen har sökt i området med bland annat hund men ingen är ännu gripen.

03.26 Uddevalla, bilbrand
En bil har börjat brinna på en parkering på Myråsvägen. Räddningstjänst och polis på plats. Bilen var helt övertänd och ytterligare två bilar som stod parkerade intill fick brandskador. Branden misstänks vara anlagd och en anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.