Sök

12 april 07.40, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. 

22:19 Polis larmades till centrala Värnamo med anledning av bråk utomhus mellan två män. När polis anlänt till platsen anträffades en man i 55-årsåldern skadad. Mannen fick följa med ambulans till sjukhus. En man i 35-årsåldern greps och är misstänkt för grov misshandel. Under natten till fredag har också den misstänkte mannen anhållits av åklagare, på sannolika skäl, misstänkt för grov misshandel. 

06:43 SOS-larm om trafikolycka på riksväg 32 utanför Sommen, Tranås. Enligt larmet ska en bilist ha kört in i ett vajerräcke i norrgående körriktning. Det finns inga uppgifter om personskador eller misstanke om brott.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.