Sök

12 april 07.43, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22.00-07.00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

23.33 Trafikkontroll, Härnösand:
Vid en trafikkontroll på Södra Vägen, Granudden, får en förare ordningsbot för hastighetsöverträdelse och en förare får ordningsbot på grund av felaktig belysning.

01.09 Viltolycka, Sollefteå:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en lastbil och ett rådjur på länsväg 331 mellan Ramsele och Helgum. Inga personskador rapporteras.

01.26 Försök till mord, Sundsvall:
Se tidigare notis via länk nedan

02.23 Trafikkontroll, Härnösand:
Två förare får ordningsbot för hastighetsöverträdelse vid en trafikkontroll på E4, Saltvik.

02.55 Viltolycka, Sundsvall:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på länsväg 665, Båräng. Inga personskador rapporteras.

05.26 Trafikkontroll, Härnösand:
Vid en trafikkontroll på E4, Fröland får åtta förare ordningsbot för hastighetsöverträdelse. Två av dessa får sitt körkort omhändertaget.

Övrigt:
En man i Kramfors kommun har under natten gripits misstänkt för att ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. Ingen ambulans har behövt kallas till platsen. Mannen har senare anhållits av åklagare. En anmälan gällande misshandel är upprättad.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.