Sök
Uppdaterad 14 april 09.58

13 april 07.49, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

22:18, Härryda, rån
Vi får in ett larm via SOS om en skadad man vid en hållplats i Mölnlycke. Mannen har bestämt träff med en kvinna. När han kommer till den avtalade platsen blir han överfallen och rånad av ett flertal gärningspersoner. De tar bland annat hans mobiltelefon och bilen. Han blir slagen med någon form av tillhygge. Mannen förs tills sjukhus i ambulans för kontroll. Inga uppgifter om skadeläget. En anmälan om grovt rån är upprättad. Ingen gripen i nuläget.

Uppdatering 240415 Under gårdagen får en hundpatrull syn på den stulna bilen vid Sisjön. Det blir ett stopp. I bilen befinner sig tre personer. Alla grips initialt misstänkta för grovt rån samt grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel. Efter vidare förhör sitter två av dem nu anhållna. Ytterligare utredningsåtgärder kommer ske framåt. 

22:18, Gullspång, rattfylleri
En patrull stoppar en bil på Sokärret. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri samt ringa narkotikabrott. Mannen saknar även körkort och är också misstänkt för grov olovlig körning.

01:14, Göteborg, misshandel
Vi får in ett samtal om en skadad man på Rosenlundsgatan. En patrull åker till platsen. Mannen har enligt uppgift blivit nedslagen av en gärningsperson, som sprungit från platsen. Inget ambulansbehov. Patrullen kör mannen hem och upprättar en anmälan om misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.