Sök

13 april 08.03, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22.00-07.00

En renpåkörning har rapporterats in till polisens ledningscentral. Den har skett på E45, Porjus, Jokkmokk. Inga personskador finns rapporterade.

En person har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

22:27, Piteå

Polisen larmas till en lägenhet där en man ska ha varit våldsam mot en kvinna. De två har en relation sedan tidigare. Polisen åker till platsen och påträffar mannen och kvinnan. Mannen grips, misstänkt för misshandel och olaga hot.

01:01, Luleå

En taxichaufför uppger att en kund inte har velat betala för sin resa. Kunden, en man, ska ha blivit hotfull när chauffören har bett honom att betala. Polis åker till platsen och påträffar chauffören och kunden. En anmälan gällande olaga hot upprättas.

01:42, Luleå

Länsväg 968, Södra Gäddvik. Polisen stoppar en personbil. Tillåten hastighet på vägen var 80 km/h, personbilens uppmätta hastighet var 148 km/h. Föraren, en man i 20-årsåldern, tilldelas böter. Man omhändertar också mannens körkort.

02:07, Piteå

En man uppger att han har blivit slagen av en annan man utanför en restaurang. Den misstänkte gärningsmannen ska sedan ha lämnat. Polisen åker till platsen och påträffar den skadade mannen. Man håller förhör med honom och upprättar en anmälan gällande misshandel.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.