Sök

13 april 08.05, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22.00-07.00

Tre renpåkörningar och viltolyckor har rapporterats in till polisens ledningscentral. De har skett i Åsarna, Berg, på Stadionvägen/Ösk-vägen, Östersund och på E45, Hackås, Berg. Inga personskador finns rapporterade.

Fem personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

00:10, Östersund

Söder, en personbil ska ha spelat hög musik och stört boende i området. Polisen åker till platsen och påträffar bilen. Föraren, en man i 20-årsåldern, tilldelas böter.

02:41, Östersund

Centrum, allmänheten larmar polisen om en man som uppger att han har blivit misshandlad. Polisen åker till platsen och påträffar mannen. Inga gärningsmän finns kvar. Polisen kan snart identifiera en man som misstänks ha utfört misshandeln. Han grips misstänkt för grov misshandel. Polisen skjutsar den skadade mannen till sjukvård för kontroll. Den misstänkte mannen anhålls senare efter beslut från åklagare.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.