Sök

Just nu är det störningar när du ringer till polisens växel på 114 14. Vid akuta eller pågående ärenden ring 112. Felsökning pågår.

14 april 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

05:00 Göteborg, misshandel
En man blir knuffad ner för en trappa på en restaurang vid Hamngatan. Polis kommer till platsen. En gärningsperson blir avlägsnad. Anmälan om misshandel samt motanmälan om ringa misshandel är upprättade.

02:05 Lysekil, knivlagen
En ordningsvakt har omhändertagit en stökig man på en restaurang på Södra Hamngatan. Mannen har även uppträtt hotfullt. Polis kommer till platsen. Mannen grips misstänkt för grovt brott mot knivlagen samt hot mot tjänsteman.

01:19 Alingsås, rattfylleri
En patrull stoppar ett fordon på Sveagatan. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

00:58 Vänersborg, hot mot tjänsteman
Vi får larm om ett bråk mellan två personer på Petersbergsvägen. En av personerna lämnar och den som är kvar slår sönder rutor på bilar. Polis kommer till platsen. I samband med detta hotar mannen polisen. Mannen omhändertas för berusning och är samtidigt misstänkt för hot mot tjänsteman samt skadegörelse.

22:36 Göteborg, misshandel
Vi får larm om ett bråk vid Packhusplatsen. Ett flertal personer inblandade, bland annat en taxichaufför. Polis kommer till platsen. Oklart vad som föranlett bråket. Anmälan och motanmälan gällande misshandel. Inga uppgifter om personskador eller ambulansbehov.

22:29 Stenungsund, knivlagen
Vi får in ett samtal om att en man är gripen för brott mot knivlagen på en restaurang på Köpmansgatan. Polis kommer till platsen. En anmälan om grovt brott mot knivlagen samt narkotikabrott eget bruk är upprättade.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.