Sök

15 april 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

22.50 Lilla Edet, trafikolycka
På Brovägen körde en bilist av vägen och in i ett elskåp. Föraren, en man i 30-årsåldern, skadade ena handen och blev chockad. Han kunde själv ta sig NÄL för kontroll. Bilen bärgades från platsen. Inga misstankar om brott.

23.11 Göteborg, drograttfylleri
På Södra Dragspelsgatan kontrollerades en bilist av polisen. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan och togs med för provtagning misstänkt för drograttfylleri.

03.57 Kinna, rattfylleri
Vid en kontroll på Nya Kinnavägen blåste en bilförare positivt i polisens sållningsinstrument. Mannen, som är i 50-årsåldern, fick följa med för vidare provtagning och en anmälan om misstänkt rattfylleri upprättades.

04.56 Mark, trafikolycka
På länsväg 156 nära Hyssna var två bilister inblandade i en sidokrock. Inga uppgifter i nuläget om att någon är förd till sjukhus. Den ena föraren misstänks för att ej ha iakttagit väjningsplikt. Båda bilarna bärgades från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.