Sök

16 april 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

21.02 Göteborg, anmäld försvunnen person
En dement kvinna i 80-årsåldern är senast synlig vid 17.45-tiden vid äldreboendet Sandarnas Vård och Omsorgsboende där hon bor. Polis har varit i närområdet och sökt efter kvinnan utan framgång. Hon har försvunnit tidigare och har då anträffats på olika platser i Göteborg.
Hon är kraftigt bygd, blont hår och bär glasögon. Hon var iklädd ljusgrön jacka och svarta byxor. Hon är social och tar gärna kontakt med människor. Ser man kvinnan ska man ringa 112.

00.04 Göteborg, rån
I närheten av Storås hållplats, Angered är det en man i 40-årsåldern som uppger att han blivit rånad på sin mobiltelefon och airpods av fyra okända män. Polis kommer till platsen och tre av männen grips och den fjärde grips senare nere vid Nordstadstorget.

01.06 Göteborg, skadegörelse
Vid ett bygge på  Prästgårdsgatan grips en man i 40-årsåldern som varit inne på byggarbetsplatsen och saboterat övervakningskameror. Han är även misstänkt för olaga intrång. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.