Sök
Uppdaterad 19 april 10.39

17 april 11.06, Mord/dråp, försök, Skövde

Polis och ambulans larmas till Timmervägen med anledning av att en man/kille blivit knivhuggen i bröstkorgen utomhus.

Mannen/killen körs med ambulans till SKAS med allvarliga skador. Gärningsmannen/männen lämnar platsen i riktning söderut. Polisen spärrar av brottsplatsen för teknisk undersökning. Ett flertal förhör hålls på platsen med vittnen och polisen spanar intensivt efter gärningsmannen/männen. 
Vidare information kommer efter hand.

Uppdatering 13.10

Den tekniska undersökning på brottsplatsen är avslutad och avspärrningen är hävd. Dörrknackning pågår i området och flera vittnen hörs på platsen. Den intensiva jakten efter gärningsmännen fortsätter med bland annat helikopter, hundpatruller, IGV-poliser och utredningspersonal. Polisens arbetshypotes är att det inträffade är en intern konflikt mellan de inblandade och det finns ingen nätverkskoppling. 
Målsägaren som ligger på sjukhuset med allvarliga skador är en man i 30-årsåldern.

Uppdatering 16:47
Fortfarande ingen ny information att kommunicera gällande skadeläget på målsägande. Än så länge har ingen gärningsperson gripits, men jakten fortsätter.

18 april

Uppdatering 09.30

Efter en intensiv jakt på gärningsmännen sitter nu en man i 30-årsåldern anhållen och två personer är anhållna i sin utevaro.
Vad det gäller den skadade som vårdas på sjukhus är skadeläget allvarlig men stabilt.

19 april

Uppdatering 10.30

Sedan igår är en av de två personerna som var anhållna i sin utevaro en man i 30-årsåldern gripen och är numera anhållen.

Skadeläget för målsägaren är  oförändrat.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.