Sök

18 april 17.00, Trafikkontroll, Västernorrlands län

Västernorrland, ett urval av polisens arbete i trafiken

HÄRNÖSAND

Vid 15-tiden avslutades en trafikkontroll på E4 vid Saltviksbacken. Två förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser. Samtidigt hölls en trafikkontroll vid Vangsta och därefter kontrollerades trafiken vid länsväg 718 i Sunne.

SOLLEFTEÅ

Under tidig eftermiddag hölls en trafikkontroll på riksväg 90 vid Ed. Sex förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser.

Under eftermiddagen stoppades en förare för kontroll. Misstanke uppstod om att förare var påverkad av narkotika. Han fick medfölja för provtagning och förhör. Provsvar får senare visa om brott begåtts. Anmälan upprättades och körkortet omhändertogs.

Senare hölls en trafikkontroll vid länsväg 346 i Junsele.

SUNDSVALL

Under dagen stoppades en A-traktorförare för kontroll. Misstanke uppstod om att fordonet går att framföra i högre hastigheter än tillåtet för fordonstypen. A-traktorn togs i beslag för teknisk undersökning och anmälan gällande olovlig körning upprättades. 

Strax därefter stoppades en bilist vid Kvissleby efter hastighetsöverträdelse. Böter utfärdades.

TIMRÅ

Vid 14-tiden hölls en trafikkontroll på E4 vid Sörberge.

ÖRNSKÖLDSVIK

Strax före kl 14 avslutades en trafikkontroll vid Brogatan, Domsjö.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.