Sök

18 april 18.00, Trafikkontroll, Västerbottens län

Västerbotten, ett urval av polisens arbete i trafiken under dagen

DOROTEA

Under eftermiddagen kontrollerades trafiken på E45 i Laiksjö. Fem förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser. Högsta uppmätta hastighet var 89 km/timmen på en 70-sträcka.

Trafikkontroll hölls också på E45 i tätorten. Två förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser och två fick böter på grund av att de inte stannade korrekt vid stopplikt.

LYCKSELE

Vid 13-tiden hölls en trafikkontroll vid Vilhelminavägen.

MALÅ

Vid 14-tiden hölls en trafikkontroll på Storgatan.

SKELLEFTEÅ

Runt 13-tiden hölls en trafikkontroll på länsväg 364 i Långviken. Sex förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser. Högsta uppmätta hastighet var 104 km/timmen på en 80-sträcka.

Senare kontrollerades trafiken vid länsväg 867 samt länsväg 814 i Lund (där tre förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser).

SORSELE

Vid 15-tiden hölls en trafikkontroll på länsväg 363.

UMEÅ

Under eftermiddagen hölls en trafikkontroll på E12 på Ersboda. Fem förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser. Högsta uppmätta hastighet var 99 km/timmen på en 80-väg.

Under eftermiddagen stoppades också en bilist på E4 vid Stöcksjö efter misstänkt hastighetsöverträdelse (105 km/timmen på en 90-sträcka). En anmälan upprättades.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.