Sök
Stäng Meny

02 april 07.15, Sammanfattning natt, Örebro län

Natten har varit mycket lugn ur polisiär synvinkel i polisområde Örebro

Örebro, rattfylleri under påverkan av narkotika
00.14: En bilist stoppas på söder i Örebro. Föraren, en man i 25-årsåldern misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk. Analys på provtagningen får utvisa om misstanke kvarstår.

Örebro kommun, misshandel
02.32: En kvinna blir misshandlad och hotad av en man som hon har en relation med. Polis griper mannen och anmäler gripande till jouråklagare. Förhör med mannen är fördröjt med anledning av hög påverkansgrad. Den gripne mannen är i 35-årsåldern. Det saknas uppgifter kring eventuell skadebild på målsäganden.

Lindesberg, brott mot knivlagen
03.02: En man i 50-årsåldern kontrolleras i centrala Lindesberg. Mannen bär kniv på allmän plats varför mannen misstänks för brott mot knivlagen. Ärendet hanteras enligt SLF, snabbare lagföring.

I övrigt har inga grövre brott har kommit till polisens kännedom under natten. Ärende har varit av rutinkaraktär så som kontroll person samt fordon. Även ett fåtal viltolyckor har inträffat.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.