Sök

20 april 07.46, Sammanfattning natt, Värmlands län

Natt till lördag polisområde Värmland.

22.13 Forshaga. Trafikbrott. Pojke i femtonårsåldern misstänkt för olovlig körning. Framfört A-traktorregistrerat fordon som misstänks avvika från skick vid registreringsbesiktning. Fordon i beslag. Körkort omhändertaget. 

22.49 Karlstad. Narkotikabrott. Man i trettioårsåldern misstänkt för narkotikabrott eget bruk samt innehav. Kontrollerad på krog i centrala Karlstad. Omhändertagen för kroppsbesiktning.

23.01 Arvika. Rattfylleri. Polis stoppar en bil på riksväg 61 vid Brunskog. I bilen finns två personer, en kvinna i fyrtiofemårsåldern och en man i tjugofemårsåldern. Mannen misstänks för rattfylleri och olovlig körning och kvinnan misstänks för tillåtande av olovlig körning.

00.05 Karlstad. Rattfylleri. Man i tjugoårsåldern misstänks för rattfylleri efter kontroll i centrala Karlstad. Omhändertagen för provtagning. Misstanke drograttfylleri.

02.01 Karlstad. Narkotikabrott. Man i tjugoårsåldern misstänkt för narkotikabrott. Mannen omhändertogs för fylleri avordningsvakter på krog i centrala staden. Polilspatrull avlägsnade mannen från platsen och upprättade anmälan om misstanke narkotikabrott eget bruk.

I övrigt rutin- och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.