Sök

20 april 08.20, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00.00-07.00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01.01 Narkotikabrott, Sundsvall:
I samband med kontroll av en personbil i Nacksta påträffas misstänkt narkotika som tas i beslag. Två personer i bilen, en man och en kvinna i 20- respektive 25-årsåldern, får följa med för förhör och provtagning. De har senare anhållits av åklagare. En anmälan gällande narkotikabrott (bruk och innehav) upprättas.

01.02 Misshandel. Härnösand:
Polispatrull beordras till Kronholmen med anledning av att en man uppges ha utsatts för misshandel utanför en snabbmatsrestaurang. Det finns inga uppgifter om att mannen behövt sjukvård. En anmälan gällande misshandel upprättas. Det finns ingen misstänkt i ärendet.

03.39 Misshandel, Sundsvall:
Polispatrull beordras till Stenstan där en man utanför en krog uppges ha blivit misshandlad av en annan man som lämnat platsen. Förhör hålls och en anmälan gällande misshandel upprättas.

04.54 Trafikolycka, Örnsköldsvik:
Larm om singelolycka på länsväg 348, Flärke, där en personbil kört av vägen. Polispatrull beordras till platsen. Det finns inga uppgifter om personskador. En anmälan gällande trafikolycka utan misstanke om brott upprättas.

Övrigt:
Fyra personer har omhändertagits för fylleri och en person har, utöver ovanstående, medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.