Sök

20 april 08.21, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00.00-07.00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01.29 Urkundsförfalskning, Piteå:
Polispatrull beordras till en krog i Piteå där en minderårig person misstänks ha använt ett falskt körkort. Patrullen tar upp en anmälan gällande urkundsförfalskning och körkortet tas i beslag.

02.26 Rattfylleri, Kalix:
När polispatrull ska kontrollera en skoter i Kalix försöker föraren köra från platsen, men polispatrull får stopp på skotern. Föraren, en man i 30-årsåldern, misstänks för rattfylleri alternativt grovt rattfylleri och får följa med för provtagning.

Mannen misstänks även för försök till våld mot tjänsteman då polispatrull upplevde att mannen försökte köra på dem i samband med händelsen.

02.33 Misshandel, Piteå:
Polispatrull beordras till centrala Piteå med anledning av ett bråk/slagsmål utanför en restaurang. En man på platsen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Patrullen tar upp en anmälan gällande misshandel.

04.29 Trafikbrott, Boden:
Bilförare i Sanden får ordningsbot då bilen saknar registreringsskylt.

Övrigt:
Tre personer har, utöver ovanstående, omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.