Sök

21 april 06.59, Sammanfattning natt, Örebro län

Natt till söndag polisområde Örebro.

22.27 Lindesberg. Man i femtioårsåldern misstänkt för misshandel av jämnårig kvinna i nära relation. Orosanmälan till sociala myndigheter.

22.54 Karlskoga. Olaga intrång. Två män i sextio- respektive fyrtioårsåldern misstänkta för olaga intrång efter att ha upptäckts av väktare inne på en återvinningsanläggning.

00.09 Örebro. Misshandel. Man i tjugofemårsåldern misstänkt för att ha misshandlat två män i trettioårsåldern i anslutning till krog i centrala Örebro. Ej allvarliga skador. Misstänkt gärningsman avlägsnad från platsen i enlighet med polislagen §13.

02.26 Karlskoga. Misshandel. Man i tjugoårsåldern misstänks för misshandel efter ett bråk på snabbmatsrestaurang i Karlskoga. Målsägare är en man i tjugofemårsåldern. Misstänkt gärningsman även misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Han blev även omhändertagen för fylleri i enlighet med vårdlagen LOB.

Inga grova brott under natten, diverse ordningsstörningar, småbråk och fyllerier. Sju personer hanterade för fylleri i po Örebro under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.