Sök

21 april 07.34, Sammanfattning natt, Värmlands län

Natt till söndag polisområde Värmland.

22.12 Kristinehamn. Man i femtonårsåldern misstänkt för olovlig körning. Femtonåringen stoppades i en hastighetskontroll. Hastigheten översteg tillåten hastighet för aktuellt fordon. Han rapporteras därför för både olovlig körning då han saknar behörighet för fordonet samt hastighetsöverträdelsen i sig.

22.42. Säffle. Specialstraffrätt. Man i femtioårsåldern misstänks för falskt larm. Mannen ringde till polisen och påstod sig vara knivskuren vilket inte var överensstämmande med verkligheten. Mannens telefon tagen i beslag.

01.06 Karlstad. Misshandel. Man i tjugofemårsåldern utsatt för misshandel i centrala Karlstad. Man i trettioårsåldern misstänkt gärningsman.

01.09 Karlstad. Narkotikabrott. En man och en kvinna i tjugoårsålderns misstänkta för ringa narkotikabrott eget bruk efter kontroll på krog i centrala Karlstad. Mannen misstänks även för innehav.

01.12 Arvika. Rattfylleri. Kvinna i fyrtioårsåldern omhändertagen för kroppsbesiktning efter misstanke om rattfylleri, detta efter kontroll i centrla Arvika.

02.26 Karlstad. Misshandel. Kvinna i tjugofemårsåldern utsatt för misshandel i stadsdelen Haga. Okänd gärningsman.

03.53 Sunne. Rattfylleri. Man i femtioårsåldern misstänkt för rattfylleri efter kontroll på E45 vid Västra Ämtervik. Körkort omhändertaget på plats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.