Sök

21 april 07.53, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00.00-07.00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01.14 Umeå:
Bilförare på Teg får ordningsbot för att ha spelat hög och störande musik.

01.15 Våldsamt motstånd, Skellefteå:
Polispatrull beordras till en krog i Skellefteå med anledning av ett bråk. I samband med att en man som varit inblandad ska omhändertas misstänks han för våldsamt motstånd. Mannen misstänks även vara påverkad av narkotika. En anmälan gällande våldsamt motstånd och ringa narkotikabrott (bruk) upprättas.

02.10 Ringa bedrägeri, Umeå:
Polispatrull beordras till Mariedal där tre män uppges vägra betala för en taxiresa. En anmälan gällande ringa bedrägeri upprättas.

02.36 Viltolycka, Skellefteå:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på länsväg 824 mellan Yttervik och Innervik. Inga personskador rapporteras.

03.00 Misshandel. Skellefteå:
Polispatrull beordras till Erikslid där en man uppges ha blivit misshandlad på en snabbmatsrestaurang. Mannen får skjuts till sjukvård av patrull. En anmälan gällande grov misshandel upprättas. Ingen är frihetsberövad i ärendet.

Övrigt:
Tre personer har omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.