Sök

Just nu är det störningar när du ringer 114 14. Vid akuta eller pågående ärenden ring 112. Felsökning pågår. Polisens e-tjänster fungerar som vanligt.

21 april 07.53, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00.00-07.00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00.40 Viltolycka, Sundsvall:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på länsväg 615 i höjd med Gärdestjärnen. Inga personskador rapporteras.

02.09 Trafikolycka, Timrå:
Larm om singelolycka med personbil med två personer på Kungsvägen, Timrå. Polispatrull beordras till platsen. Ambulanspersonal kontrollerar de inblandade. Det finns inga uppgifter om att de behövt föras till sjukvård. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

04.27 Rattfylleri, Härnösand:
Vid stopp och kontroll av ett fordon på Änget misstänks föraren, en man, vara berusad och får följa med för provtagning. Mannen saknar körkort. En anmälan gällande rattfylleri och olovlig körning upprättas.

Övrigt:
Polispatrull beordras under natten till en adress i Sundsvall där en man med ett tillhygge uppges ha hotat en kvinna som han har en relation med. En anmälan gällande grovt olaga hot är upprättad och polisen arbetar vidare med ärendet.

Två personer har omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.