Sök
Uppdaterad 23 april 12.03

21 april 10.05, Mord/dråp, Strömstad

Benrester anträffade utomhus som misstänks komma från en människa

Polis larmades till en camping i Strömstad där benrester anträffats utomhus. Det är initialt oklart om benresterna är mänskliga, men enligt en första bedömning av polisens tekniker kan det röra sig om mänskliga kvarlevor. Platsen har spärrats av och polisens tekniker är nu på plats för att genomföra en närmare undersökning. Händelsen rubriceras som mord i syfte att kunna undersöka benresterna och platsen mer utförligt inom ramen för en förundersökning. Det finns i nuläget ingen mer information om benresterna.

Uppdatering klockan 12:00
Skelettdelarna som anträffades i närheten av en camping i Strömstad visade sig komma från en människa. Skelettdelarna kommer nu att undersökas av Rättsmedicinalverket (RMV). Vi hoppas att undersökningen ger oss svar på vem personen kan ha varit, samt om personen kan ha utsatts för brott. Tills vi fått svar på detta kvarstår misstanken om mord.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.