Sök
Uppdaterad 23 april 07.20

23 april 07.10, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Örebro

Örebro, grov olovlig körning
01.59: Polis kontrollerar en bilist i 50-årsåldern. Mannen misstänks för grov olovligkörning och fordonsnycklar omhändertas enligt polisslagens 24 §, anledning är att förhindra misstänkt brottslig färd.

Örebro, häleri
03.52: Polispatrull anträffar verktyg till ett okänt värde, ingen misstänkt person kan knytas till verktygen och inte heller vems verktygen är. Verktygen tas i beslag och en anmälan häleri upprättas.

Degerfors, stöld
03.59: Inbrottslarm ljuder på ett företag i Degerfors. Polispatrull som beordras uppmärksammar att det är bland annat är datorer som är stulna. Patrullen dokumenterar och säkrar spår efter gärningsperson samt upprättar anmälan stöld genom inbrott.

Lindesberg, narkotikabrott
04.54: Polispatrull anträffar en misstänkt påverkad kvinna i 20-årsåldern. Kvinnan medtas för provtagning och analys får utvisa om misstanke kvarstår gällande narkotikabrott eget bruk.

Under natten har det hanterats ärende med psykisk ohälsa. Det har även genomfört ett stort antal person samt fordonskontroller. Ett fåtal viltolyckor har inrapporterats, inga personskador har uppstått i samband med dessa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.