Sök

23 april 07.10, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Värmland

Karlstad, brott mot knivlagen
23.59: Patrull genomför fordonskontroll i Kronoparken, i fordonet anträffas en kniv. Föraren som är i 35-årsåldern misstänks för brott mot knivlagen.

Karlstad, olaga hot
00.48: En man och en kvinna, båda i tjugoårsåldern uppger att det blivit hotade av en man, även han i 20-årsåldern. Polispatrull upprättar anmälan olaga hot.

Karlstad, narkotikabrott
02.42: Polispatrull kontrollerar en man i 45-årsåldern. Under kontrollen anträffas misstänkt narkotika som tas i beslag, analys får utvisa vilken substans som anträffats och om den är olaglig. Mannen var även eftersökt av annan myndighet varför mannen omhändertogs och överlämnades till den samma.

Under natten har det hanterats ärende med psykisk ohälsa. I övrigt har patruller ägnat sig åt trygghetsskapande åtgärder. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.