Sök

24 april 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

00.21 Borås, skadegörelse och olaga intrång
Polisen griper en man inne i Borås Moské misstänkt för skadegörelse och olaga intrång. Han har tagit sig in i Moskén genom ett fönster och sedan krossat en ruta inomhus. Mannen omhändertas för fylleri och kommer att först få sova ruset av sig innan förhör.

04.01 Stenungsund, skadegörelse genom brand
Polis och räddningstjänst larmas till pendelparkeringen vid Hallernaleden med anledning av att det börjat brinna i en parkerad bil. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

05.01 Göteborg, trafikolycka
Vid Jordfallsbron är det en manlig bilist som får sladd på sin bil och kör in i mitträcket. Inga personskador och polisen misstänker inget brott.

05.33 Göteborg, stöld genom inbrott
I Brämaregården vid Rödlönnsgången är det en man i 50-årsålder som bryter upp ett förråd och stjäl saker. Förrådsägare konfronterar mannen som då springer från platsen. Polisen kan gripa mannen inne på Bravida Arena dit han tagit sig. 
Mannen har gjort inbrott i minst fyra vindsförråd, dock oklart vad som saknas.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.