Sök

24 april 07.10, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Värmland

Arvika, dopingbrott samt narkotikabrott
22.42: Kontroll av en 40-årig man gav misstankar gällande narkotikabrott samt dopingbrott. Provtagning genomförd och analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Karlstad, rattfylleri
23.56: Kontroll av bilist medförde misstanke om rattfylleri efter positivt blås i sållningsinstrument. Provtagning genomförd, analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Karlstad, rattfylleri under påverkan av narkotika
01.25: Kontroll av bilist på en bensinstation i Karlstad. Förare och passagerare misstänks för att båda vara påverkade av narkotika. Förare är en kvinna i 30-årsåldern, misstänks för rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk. Passagerare en man i 20-årsåldern misstänks för narkotikabrott eget bruk.

Karlstad, skadegörelse genom brand
03.07: En bil brinner i anslutning till en skola på Rud. Branden startat av okänd anledning, brottsmisstanke om skadegörelse.

Hammrö, skadegörelse genom brand
05.09: En brand har av okänd anledning startat i ett klocktorn tillhörande i en kyrka. Räddningstjänsten släcker och polispatrull upprättar anmälan skadegörelse. Ingen är frihetsberövad.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.