Sök

Just nu är det störningar när du ringer 114 14. Vid akuta eller pågående ärenden ring 112. Felsökning pågår. Polisens e-tjänster fungerar som vanligt.

24 april 07.10, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22.00-07.00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22.43 Trafikolycka, Skellefteå:
Larm om trafikolycka på länsväg 860, Kåge. En personbil uppges ha glidit av vägen och voltat. Polispatrull beordras till platsen. Ingen person uppges ha skadats. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

05.45 Viltolycka, Vindeln:
Polisen får in en anmälan om en olycka med en personbil och ett rådjur på länsväg 711, Hällnäs. Inga personskador rapporteras.

05.53 Rattfylleri, Lycksele:
I samband med en trafikkontroll på länsväg 365 blåser en förare positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för provtagning. En anmälan gällande rattfylleri upprättas.

Övrigt:
Tre personer har omhändertagits för fylleri. En av dessa misstänks för hot mot tjänsteman i samband med omhändertagandet.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.