Sök

25 april 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

02:23 Skövde, misshandel
En person ringer in och larmar om en misshandel på en snabbmatskedja vid Gustav Adolfs gata. Två gärningspersoner har misshandlat en man på stället. De lämnar sedan i en bil tillsammans med ytterligare två personer. Ambulans och polis åker till platsen. Inga uppgifter om skadeläget. En anmälan om misshandel är upprättad.

23:56 Falköping, brand
Ett larm kommer in från SOS. Två bilar brinner på Dotropsgatan. Det finns även en spridningsrisk till andra fordon. Räddningstjänst och polis kommer till platsen. Bränderna släcks och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättas. Inga uppgifter om personskador.

23:07 Göteborg, misshandel
Vi får larm om ett större bråk mellan ett 20-tal personer på en bar vid Wieselgrensplatsen. Enligt uppgift är det supportrar som bråkar. En del glas går sönder i samband med bråket. Bråket fortsätter utomhus. Personerna springer sedan från platsen. Inga uppgifter om tillhyggen. Ett flertal patruller kommer till platsen. Ingen kvar. Inga uppgifter om ambulansbehov. En anmälan om misshandel är upprättad.

22:58 Göteborg, misshandel
Vi får larm om ett bråk ombord på en spårvagn vid SKF. En man har slagit till en annan man. Väktare och polis larmas till platsen. Väktare står med samtliga inblandade när polis kommer fram. Enligt uppgift har bråket uppstått i samband med att den ena mannen ska ha ofredat en kvinna. En anmälan om misshandel samt sexuellt ofredande är upprättade. Inga uppgifter om ambulansbehov.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.