Sök

26 april 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats

01:04 Göteborg, rattfylleri, olovlig körning.

En förare vägrar stanna på polismans tecken på Älvsborgsgatan. Efter en kortare färd stannar föraren. Vid kontroll kan föraren misstänkas för drograttfylleri, olovlig körning samt att han har falskskyltat bilen. Föraren medtas för provtagning och anmälan skrivs av patrullen.

01:44 Vårgårda, stöld genom inbrott.

Inbrottslarmet på Kulturen i Vårgårda har löst ut. Inga gärningspersoner kvar på platsen eller i byggnaden. Spår anträffas på platsen som tas i beslag. Anmälan skrivs av patrullen.

02:59 Falköping, skadegörelse genom brand.

En bil har börjat brinna poå parkeringen vid skolan på Slingvägen. Branden släcks av räddningstjänsten. Det finns inte någon misstänkt kvar på platsen. Anmälan skrivs av patrullen.

03:18 Kungälv, skadegörelse genom brand.

En bil har börjat brinna på parkeringen vid Jörlandavägen. Räddningstjänsten släcker branden. Ingen misstänkt för branden finns och en anmälan skrivs om skadegörelse genom brand.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.