Sök

Just nu är det störningar när du ringer till polisens växel på 114 14. Vid akuta eller pågående ärenden ring 112. Felsökning pågår.

27 april 07.55, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområder Värmland

Hammarö, narkotikabrott
22.10: Kontroll av kvinna i 30-årsåldern gav för handen misstanke om narkotikapåverkan. Provtagning genomförd, analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Hagfors Rv 62, rattfylleri
00.30: Patrull stoppar bilist. Kvinna i 20-årsåldern misstänks för rattfylleri efter misstänk narkotikapåverkan. Provtagning genomförd, analys få utvisa om misstanke kvarstår i anmälan rattfylleri under påverkan av narkotika samt narkotikabrott eget bruk.

Kristinehamn, ofredande
01.18: En man 40-årsåldern misstänks för ofredade av en kvinna i liknande åldersspann. Mannen har inomhus knuffat kvinnan och dragit i hennes kläder. Inga skador eller smärta har i samband med detta uppstått. Ingen person är vidare frihetsberövad.

Karlstad, brott mot knivlagen
02.17: Kontroll av man i 55-årsåldern i centrala Karlstad. Mannen bär kniv varpå mannen misstänks för brott mot knivlagen. Kniven tagen i beslag.

Under natten har patruller genomfört trygghetsskapande åtgärder, kontrollerat flertalet bilister och personer. Ett fåtal viltolyckor är inrapporterade, inga personskador har i samband med dessa uppstått. Det har även hanterats flertalet ärende med psykisk ohälsa under natten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.