Sök

27 april 08.00, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00-07:00

Fem personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). En av dessa misstänks för ringa narkotikabrott.

22:21, Åre

Polisen kontrollerar en man som misstänks vara påverkad av narkotika. Mannen får följa med polisen för ytterligare provtagning. En anmälan gällande ringa narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

22:53, Härjedalen

En berusad pojke i övre tonåren ska ha skadat inredning i en stuga. Polisen åker till platsen och påträffar pojken. Man kontaktar pojkens vårdnadshavare som kommer och hämtar honom. En anmälan gällande skadegörelse upprättas.

01:23, Östersund

Polis och ambulans larmas om ett bråk på en restaurang. En man ska ha slagit en annan man. Polisen åker till platsen och påträffar de inblandade. Den misstänkte mannen grips, en anmälan gällande misshandel upprättas. Mannen anhålls senare efter beslut från åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.