Sök
Uppdaterad 27 april 08.33

27 april 08.00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 110-tal ärenden som rör Östergötlands län.

Misshandel i centrala Linköping

00:37 larmas polis efter att en person ska ha blivit nedslagen av en man i centrala Linköping. Det var i samband med någon form av verbalt bråk som det hela ska ha inträffat. Polis kommer till platsen där man anträffar den som drabbats. Gärningspersonen har då lämnat platsen. Polisen har upprättat en anmälan gällande misshandel. Målsägande ska ej skadats allvarligt i samband med händelsen.

En till sjukhus efter trafikolycka på E4

Strax före 01:30 larmar SOS om en trafikolycka på E4 utanför Mjölby där en personbil ska ha kolliderat med en lastbil. Personbilen ska efter kollisionen med lastbilen hamnat i mitträcket. En person fördes från olycksplatsen i ambulans. Skadeläget hos den drabbade är för polisen okänt. Polisen har upprättat en anmälan gällande vårdslöshet i trafik.

Utöver detta har polisen bland annat hanterat ärenden kopplade till fylleri samt gjort diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.