Sök

28 april 08.00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

22:55 Skövde, fylleri: En kvinna vaknar av att en man rycker i handtaget till hennes radhus. Hon blir orolig att någon försöker bryta sig in och larmar polis som kommer till platsen. Mannen är berusad och patrullen kör hem honom.

00:06 Lidköping, stöld genom inbrott: Polis larmas efter att ett inbrott upptäcks i församlingshemmet på Vävaregatan. En moped som tillhör församlingen har lämnats på marken efter att någon har kört ner grinden till kyrkogården. Vittnen har hört stök från församlingshemmet. En anmälan om stöld genom inbrott samt tillgrepp av fortskaffningsmedel upprättas. Ingen misstänkt gärningsman gripen. Oklart om något mer stulits.

00:23 Lilla Edet, brand: Räddningstjänst och polis larmas till Lödöse där en gasolgrill börjat brinna vid en villa. Branden kan snabbt släckas och det finns ingen spridningsrisk. En anmälan om brand utan misstanke om brott upprättas.

01:42 Vårgårda, brand: En husvagn brinner vid Siene kyrka. Husvagnen är helt övertänd. Ingen person befann sig inne i husvagnen och det fanns ingen spridningsrisk. Oklart vem som äger husvagnen eftersom den saknar registreringsskyltar. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas.

01:43 Götene, brand: En bil brinner vid en verkstad på Västerbyvägen. Vittnen har sett ungdomar lämna platsen efter att bilen började brinna. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättas. Inga misstänkta i nuläget. 

02:15 Falköping, stöld: En man som larmar polisen följer efter två bilar med personer som misstänks ha stulit diesel från ett företag. Mannen tappar dem ur sikte och polis söker efter bilarna utan framgång. Över 2 000 liter diesel ska ha stulits. Liknande stöld skedde för två veckor sedan. En anmälan om stöld upprättas. 

03:17 Göteborg, rån: En man i 60-årsåldern uppger att han har blivit nedslagen och rånad av fyra killar på Aschebergsgatan. En anmälan om försök till rån upprättas. Inga misstänkta i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.