Sök

28 april 08.10, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00-07:00

Tio personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). En av dessa misstänks för ringa narkotikabrott, eget bruk.

00:23, Kalix

Centrum, polisen stoppar en personbil. Man misstänker att föraren, en man i 50-årsåldern, kör berusad. Han får följa med till polisstationen för ytterligare undersökning. En anmälan gällande rattfylleri och ringa narkotikabrott, innehav, upprättas.

00:43, Gällivare

Centrum, en ordningsvakt på en restaurang larmar om att två män ska hamnat i bråk. Polisen åker till platsen och påträffar de inblandade. En man i 25-årsåldern ska ha slagit till en man i 30-årsåldern. Det ska inte ha funnits något behov av sjukvård. En anmälan gällande misshandel upprättas. Den man som misstänks vara skyldig till misshandeln omhändertas enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer).

01:30, Arvidsjaur

Centrum, polisen stoppar en man som man misstänker är påverkad av narkotika. Han får följa med polisen för ytterligare undersökning. En anmälan gällande ringa narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.