Sök

28 april 08.11, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00-07:00

Sju personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). En av dessa misstänks för försök till våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd samt ringa narkotikabrott, eget bruk.

22:25, Skellefteå

Polisen larmas om att två crossmotorcyklar ska ha framförts på otillåten plats. Förarna av motorcyklarna ska ha lämnat dem och försvunnit från platsen. I samband med att de försökte lämna körde en av motorcyklarna på en person. Personen ska inte ha blivit allvarligt skadad. Polisen åker till platsen och beslagtar motorcyklarna. En anmälan gällande olovlig körning, vårdslöshet i trafik, vållande till kroppsskada samt smitning från trafikolycksplats upprättas.

22:59, Umeå

Centrum, ordningsvakter på en restaurang larmar polisen om att två män ska ha börjat bråka. Polisen åker till platsen och påträffar de inblandade. Man håller förhör, en av de inblandade förs till sjukvård. Båda männen uppger sig ha blivit misshandlade, så anmälan och motanmälan gällande misshandel upprättas.

00:42, Umeå

En taxichaufför larmar om att en kund ska uppträda otrevligt. Polisen åker till platsen och påträffar chauffören och kunden. Kunden, en man i 55-årsåldern, misstänks för ofredande och skadegörelse. Anmälan upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.