Sök

28 april 08.12, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00-07:00

Tio personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). Två av dessa misstänks för ringa narkotikabrott.

00:08, Örnsköldsvik

Två tonårspojkar ska ha hamnat i bråk utomhus. Den ene ska ha slagit den andre. Det ska inta ha funnit något behov av att uppsöka sjukvård. Polisen åker till platsen. En anmälan gällande misshandel upprättas.

01:25, Kramfors

En man ska ha kört berusad och då kört på en kvinna. Mannen och kvinnan har en relation med varandra sedan tidigare. Polis och räddningstjänst åker till platsen. Kvinnan ska vara vaken och talbar, men förs till sjukvård. Mannen har lämnat platsen i bil, men polisen kan snart påträffa honom. Han blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Mannen grips, misstänkt för rattfylleri, grov olovlig körning, grov smitning från trafikolycka, grov misshandel samt barnfridsbrott.

01:42, Sundvall

Västermalm, polisen kontrollerar en man. Mannen, som är i 25-årsåldern, misstänks vara påverkad av narkotika. En anmälan gällande narkotikabrott, innehav och eget bruk, upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.