Sök

28 april 08.14, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00-07:00

Fem personer har omhändertagits enligt LOB (Lag om omhändertagande av berusade personer). En av dessa misstänks för våldsamt motstånd.

01:25, Strömsund

Polisen kontrollerar en man i 20-årsåldern. Man misstänker att han är påverkad av narkotika. Han får följa med till polisstationen för undersökning och förhör, Anmälan gällande ringa narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

02:48, Ragunda

Polisen larmas om att en tonårspojke ska ha blivit berusad och utåtagerande på en fest. Polisen åker till adressen och påträffar de inblandade. Pojken ska ha slagit mot personer på festen och mot en bil. Han misstänks för misshandel och skadegörelse, anmälan upprättas.

03:44, Strömsund

Polisen stoppar en A-traktor som kört i för hög hastighet. Föraren, en tonårspojke, misstänks för olovlig körning. Anmälan upprättas. Polisen beslagtar A-traktorn, pojken hämtas av vårdnadshavare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.