Sök
Stäng Meny

03 april 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är i tjänst. Nedan följer ett urval av nattens händelser.

22:24, Uddevalla, mordbrand
En eller flera gärningspersoner misstänks ha startat en brand i en tvättstuga på ett behandlingshem. Personal på behandlingshemmet lyckades släcka branden. Ingen person uppges ha skadats i samband med branden. Händelsen utreds som mordbrand, anledningen till detta är att det fanns en spridningsrisk. Ingen person har gripits i dagsläget.

22:43, Trollhättan, inbrottsstöld
En person som varit bortrest kom hem till sin bostad och upptäckte att någon plockat bort en fönsterruta på baksidan av bostaden. Det är just nu oklart om någon och i så fall vad som har stulits. Händelsen utreds som inbrottsstöld. Ingen har gripits i nuläget.

Brott i nära relation
En man misstänks för misshandel i Storgöteborg. Mannen ska ha knuffat en kvinna, som han har en relation till, så att kvinnan ramlade och fick vissa skador. Det förelåg inget ambulansbehov.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.