Sök
Uppdaterad 30 april 12.44

30 april 08.00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 30-tal ärenden som rör Jönköpings län. 

22:47 SOS-larm om brand i ett flerfamiljshus på Ingenjörsgatan i Eksjö. Polis på plats kommer skriva en anmälan om mordbrand. Branden ska ha startat i en lägenhet på källarplan. Brandplatsen kommer spärras av för en kriminalteknisk undersökning. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen och ingen person har gripits. Uppdatering tisdag 12:44: Den kriminaltekniska undersökningen är klar och avspärrningarna har hävts. 

03:31 Polis och ambulans beordrades till en bostad i Jönköping med anledning av en misshandel i relation. När polis anlänt till platsen greps en man i 35-årsåldern misstänkt för grov misshandel i relation. Mannen har under natten också anhållits av åklagare, på sannolika skäl, misstänkt för grov misshandel i relation. Målsägande, en kvinna i 35-årsåldern, fick följa med ambulans till sjukhus. Bostaden har spärrats av för en kriminalteknisk undersökning.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikkontroller, viltolyckor samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.