Sök

04 april 05.41, Sammanfattning natt, Uppsala län

Sammanfattning av nattens händelser i Uppsala län.

Natten i Uppsala län har varit lugn. Nattens patruller har kontrollerat ett flertal fordon och personer. Inga grova brott har kommit till polisens kännedom under natten.


23:35 Örbyhus. Flera boende har ringt polisen på grund av störande motorburen ungdom. En patrull har varit på platsen. När patrullen anlände hade de flesta fordonen lämnat platsen. Patrullen samtalade med ungdomarna som var kvar och påtalade vikten av att inte störa de boende i området.

03:56 En man i 20-årsåldern kontrollerades av patrull i området Slavsta i Uppsala. Han uppvisade tecken på narkotikapåverkan och medtogs för provtagning. Misstanken är ringa narkotikabrott.

04:00 En kvinna i 20-årsåldern medtas för provtagning efter att patrull anträffat henne på Tycho Hedéns väg. Hon misstänks för ringa narkotikabrott.

04:50 En bilist kör in i mitträcket på E4 mellan Tierp och Uppsala i höjd med Läby. Föraren, en man i 25-årsåldern, kontrollerades av ambulans men behövde inte sjukhusvård. Han misstänks inte för brott. Fordonet bärgas från platsen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.