Sök
Stäng Meny

04 april 07.40, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Kristinehamn

00.00: Polisen kallas till Kvarnmotet på E18 med anledning av att någon eller några kastat en sten mot en buss. Det ska ha varit en dubbeldäckare och den övre rutan ska ha spruckit. Det skrivs en anmälan om framkallande av fara för annan samt försök till grov misshandel.

Grums

23.06: En person i övre tonåren kontrolleras i centrala Grums och blir misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

Karlstad

23.33: Polisen kontrollerar en kvinna i 30-årsåldern i Tingvallastaden som blir misstänkt för narkotikabrott innehav samt eget bruk.

01.36: Polisen kallas till ett hotell i Karlstad med anledning av ett pågående bråk. Det skrivs en anmälan om misshandel där en man i 40-årsåldern misstänks för att ha slagit en man i 35-årsåldern. Mannen blir även misstänkt för brott mot knivlagen och narkotikabrott innehav.

05.11: En man i 40-årsåldern kontrolleras i Kvarnberget och blir misstänkt för brott mot knivlagen samt ringa narkotikabrott eget bruk.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.