Sök

05 april 08.01, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här följer en kort sammanfattning från nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län.

Smitningsolycka i Jönköping

Strax före klockan 23:00 larmar SOS om en trafikolycka som inträffat i närheten av Lockebo i Jönköping. Det ska röra sig om en person som blivit påkörd av en bil. Bilisten ska sedan försvunnit från platsen efter olyckan. Den drabbade avförs till sjukhus i ambulans – skadeläget är för polisen okänt. Man har upprättat en anmälan gällande vållande till kroppsskada samt smitning från trafikolycksplats.

Containerbrand i Vetlanda

00:41 larmar SOS om en brand i en container i Vetlanda. Blåljuspersonal kommer till platsen där inga gärningspersoner finns kvar. Polisen har utfört sök kring brandplatsen och sedan upprättat en anmälan gällande skadegörelse genom brand. Ingen person är i nuläget misstänkt.

Polisen har utöver detta hanterat ärenden gällande trafikolyckor samt gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.